STATUS HALAL SHAKLEE

Untuk memastikan pengguna menggunakan Shaklee tanpa waswas, berikut senarai produk shaklee yang mendapat sijil halal dari Islamic Service of America, badan yang diiktiraf oleh Jakim. Shaklee mempunyai rangkaian produk yang pelbagai dan tidak semua produk Shaklee ada di Malaysia. mungkin ada sesetengah produknya di luar negara yang tidak halal,namun semua produk Shaklee yang ada di Malaysia telah mendapat sijil HALAL kerana telah menjalani proses khas yang ketat. Jadi jangan ragu-ragu kerana saya juga pengguna islam yang prihatin.

halal dan senarai produk Shaklee yang mendapat sijil Halal dari Islamic Services of America, badan yang diikhtiraf oleh Jakim. Shaklee mempunyai rangkaian produk yang pelbagai dan tidak semua produk Shaklee ada di Malaysia. Mungkin ada sesetengah produknya di luar negara yang tidak halal namun SEMUA produk SHAKLEE yang berada di MALAYSIA telah mendapat sijil HALAL kerana telah menjalani proses khas yang ketat. Jadi jangan ragu-ragu, kerana saya juga pengguna Islam yang prihatin.

Original from: http://www.mysupervitamins.com/2012/03/status-halal-shaklee.html
halal dan senarai produk Shaklee yang mendapat sijil Halal dari Islamic Services of America, badan yang diikhtiraf oleh Jakim. Shaklee mempunyai rangkaian produk yang pelbagai dan tidak semua produk Shaklee ada di Malaysia. Mungkin ada sesetengah produknya di luar negara yang tidak halal namun SEMUA produk SHAKLEE yang berada di MALAYSIA telah mendapat sijil HALAL kerana telah menjalani proses khas yang ketat. Jadi jangan ragu-ragu, kerana saya juga pengguna Islam yang prihatin.

Original from: http://www.mysupervitamins.com/2012/03/status-halal-shaklee.htmlv
halal dan senarai produk Shaklee yang mendapat sijil Halal dari Islamic Services of America, badan yang diikhtiraf oleh Jakim. Shaklee mempunyai rangkaian produk yang pelbagai dan tidak semua produk Shaklee ada di Malaysia. Mungkin ada sesetengah produknya di luar negara yang tidak halal namun SEMUA produk SHAKLEE yang berada di MALAYSIA telah mendapat sijil HALAL kerana telah menjalani proses khas yang ketat. Jadi jangan ragu-ragu, kerana saya juga pengguna Islam yang prihatin.

Original from: http://www.mysupervitamins.com/2012/03/status-halal-shaklee.html

MySuperVitamins.com Your Shaklee Independent Distributor ( IDA ~ 846056) Wakil Kami About Disclaimer Branch Membership Contact Home Product Price Set Breastfeeding » Family Wellness Beauty » Anti Aging Loss Weight » Order Status Halal Shaklee 8:43 AM Shaklee Halal No comments Shaklee halal ka? Lecitin tak halal ka? Untuk menghilangkan keraguan pengguna, berikut adalah sijil halal dan senarai produk Shaklee yang mendapat sijil Halal dari Islamic Services of America, badan yang diikhtiraf oleh Jakim. Shaklee mempunyai rangkaian produk yang pelbagai dan tidak semua produk Shaklee ada di Malaysia. Mungkin ada sesetengah produknya di luar negara yang tidak halal namun SEMUA produk SHAKLEE yang berada di MALAYSIA telah mendapat sijil HALAL kerana telah menjalani proses khas yang ketat. Jadi jangan ragu-ragu, kerana saya juga pengguna Islam yang prihatin. Untuk senarai badan yang diikhtiraf oleh Jakim, boleh rujuk website http://www.halaljakim.gov.my/ atau http://www.halal.gov.my/v3/ cari Pengguna - Badan yang diikhtiraf Jakim. Senarai badan ini telah dikemaskini Januari 2012. ISA atau ISLAMC SERVICES OF AMERICA berada pada muka surat 18, no 56. Jika anda rasa artikel ini berguna, jangan lupa untuk kongsikan demi manfaat bersama. Ida Khairani www.MySuperVitamins.com Pertanyaan, konsulatasi atau order boleh email ke admin[@]mysupervitamins[.]com dan sms ke 013 488 2382 Email This BlogThis! Share to Twitter Share to Facebook Reactions: Anda mungkin juga meminati: Shaklee Sustained Release Vita-C 500 mg Performance drink untuk membekalkan bendalir dan elektrolit ... Berpuasa bersama Shaklee tidak mengantuk PROMOSI DISEMBER LinkWithin Newer Post Older Post Home 0 comments: Post a Comment Links to this post Create a Link Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Social Profiles TwitterFacebookGoogle PlusLinkedInRSS FeedEmail Popular Category Archives/COD Popular Posts Vitamin Shaklee untuk ibu mengandung Sebenarnya vitamin Shaklee dah wujud lebih 50 tahun dahulu.. Vitamin Shaklee adalah bersandarkan kajian yang mendalam bukan jual tin kosong ... Asma, batuk di kalangan kanak kanak, apa penawarnya? "Saya bagi Meal Shakes kat Iman sebab dia selalu demam, selsema dan batuk walaupun Iman masatu fully breastfeed. Almaklumla, anak n... Kenapa ibu menyusu perlu vitamin? Kenapa ibu menyusu perlukan vitamin? Walaupun ramai ibu menyusu yang boleh menyusukan bayi dengan mudah dan dikurniakan susu melimpah luah... Nak Hamil : Kenali tanda subur dan cara kiraan waktu subur untuk wanita serta vitamin Shaklee untuk kesuburan Semua yang berkahwin, lama kelamaan mesti inignkan anak, tak kira wanita atau lelaki. Naluri itu adalah semulajadi. Namun, tak semua orang b... Doa dan amalan untuk menambah susu ibu Amalan yang betul penting untuk mengekalkan pengeluaran dan menambah susu ibu. Untuk pengetahuan semua, ini adalah tip dan amalan untuk mena... Apa itu cyst, punca dan rawatan Cyst adalah sejenis ketumbuhan. Ia bukan kanser kerana cyst tidak merebak secara merbahaya. Ketumbuhan ini membesar secara perlahan lahan ta... Set Vitamin Shaklee Set A @ Vitamin untuk Kesihatan Optimum : Sesuai untuk lelaki, wanita, warga emas, ahli sukan, ibu mengandung, ibu menyusu. Mereka y... Kenapa vitamin c shaklee berbanding jenama lain? Saya dapat sms berbunyi "saya rasa vitamin c shaklee ni sama ja dengan vitamin c yang saya beli online." Jawapannya, tidak sama... Ujian Kehamilan Negatif tapi masih hamil Mesti ramai antara kita yang sudah biasa dengan ujian kehamilan a.k.a UPT, Urine Pregnancy Test.. Tujuannya adalah menguji air kencing dan m... Bagaimana nak walk in ke Shaklee cawangan KL di Wangsa Maju Selain dari membeli produk Shaklee secara online, anda boleh juga untuk terus walk in di branch berdekatan. Post ni ditulis khas untuk yang ... Doa Harian & Doa Dhuha "Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia." "Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikan itu adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh." Shaklee Halal Status Shaklee Halal Status Search Jawapan segera! Nama: Email: Pertanyaan berkenaan produk atau harga: Click here to create your own form. MySuperVitamins Fan Page Recommended Health Solution Herewith is the general Shaklee supplements guideline for you. However, this is merely a suggestion, and you may change it according to your healthy lifestyle. Do not hesitate to contact me for FREE consultation! Anti-Aging Vivix Anti-Oxidants CarotoMax, Vitamin-C, Vitamin-E & Vivix. Athma, Sinus (Resdung), Allergy, Hives (Gegata) & Eczema Alfalfa, B-Complex & Vitamin-C. BreastFeeding Set Vita-Lea, B-Complex, Vitamin-C, Alfalfa, Energizing Soy Protein (ESP), OsteMatrix, Omega Guard & Performance Drink. Children's Health Chewable Vita-Lea, Chewable Vit-C (100mg), OmegaGuard & Meal Shake. Confinement Set Vita-Lea, B-Complex, Vitamin-C, Zinc, Vitamin-E, Energizing Soy Protein (ESP) & Omega Guard. Diabetes Set Fiber, GLA Complex, B-Complex & Vitamin-C. Gout Set Fiber, Performance Drink, OmegaGuard & Alfalfa. Immune Booster NutriFeron Men's Health Vita-Lea, B-Complex, Vitamin-C, Vitamin-E, OsteMatrix, Omega Guard & Performance Drink (for active lifestyle). Pregnant Moms Vita-Lea, B-Complex, Vitamin-C, Energizing Soy Protein (ESP), OsteMatrix & Omega Guard. Skin Care Set B-Complex, Vitamin-C, Vitamin-E, Energizing Soy Protein (ESP), OsteMatrix & Vivix. Students Set (12 years old and above) Vita-Lea, B-Complex, Vitamin-C, Lecithin & Omega. Weight Management Fiber, Lecithin, Cinch Shake Mix & Cinch Energy Tea Mix. For Individual who can't consume pills or capsules Meal Shake, Energizing Soy Protein (ESP), Vivix & NutriFeron. * Do you want to feel better? Check out our 30 Days Mini Pack Set, and start feeling the difference of Shaklee now!!! Official Shaklee Website for more information Jom Susukan Anak Kita Jom Susukan Anak Kita Buku Panduan Penyusuan Bagi Ibu Bekerjaya - RM10 Teknik Penyusuan Teknik Lekapan/Latching Urutan Payudara untuk ransangkan susu Teknik Marmet Bergambar Video Teknik Marmet Power Pumping Petua Penyusuan Ya Allah, permudahkanlah segala urusan kehidupanku, banyakkanlah susuku untuk bayiku, dan permudahkanlah perjalananku untuk menyusukan anakku agar menuruti segala yang telah Engkau syariatkan. Ya Allah seberapa banyak susu yang aku perolehi hari ini , penuhilah dengan rahmatMu dan keberkatan di sisiMu. Semoga dengan keberkatanMu, susu yang sedikit menjadi banyak dan kenyang buat anakku *Sambil baca letakkan tangan pada B dan doa semoga Allah murahkan rezeki untuk menyempurnakan penyusuan hingga 2thn. - Amalkan Surah Al-Hujurat & Al-Kauthar - Zikir Ya Matin (70x) setiap mlm & subuh @ hembuskan pada air & minum - Surah Yasin ayat 72-73 Total Pageviews Sparkline 499,990 Subscribe To MySuperVitamins Posts Comments Follow by Email Followers [NetworkedBlogs] Follow this blog StatCounter - Free Web Tracker and Counter Copyright © 2011 MySuperVitamins.com | Powered by Blogger Design by Free WP Themes | Blogger Theme by Lasantha - Premium Blogger Themes | Windows Virtual Desktop

Original from: http://www.mysupervitamins.com/2012/03/status-halal-shaklee.html
MySuperVitamins.com Your Shaklee Independent Distributor ( IDA ~ 846056) Wakil Kami About Disclaimer Branch Membership Contact Home Product Price Set Breastfeeding » Family Wellness Beauty » Anti Aging Loss Weight » Order Status Halal Shaklee 8:43 AM Shaklee Halal No comments Shaklee halal ka? Lecitin tak halal ka? Untuk menghilangkan keraguan pengguna, berikut adalah sijil halal dan senarai produk Shaklee yang mendapat sijil Halal dari Islamic Services of America, badan yang diikhtiraf oleh Jakim. Shaklee mempunyai rangkaian produk yang pelbagai dan tidak semua produk Shaklee ada di Malaysia. Mungkin ada sesetengah produknya di luar negara yang tidak halal namun SEMUA produk SHAKLEE yang berada di MALAYSIA telah mendapat sijil HALAL kerana telah menjalani proses khas yang ketat. Jadi jangan ragu-ragu, kerana saya juga pengguna Islam yang prihatin. Untuk senarai badan yang diikhtiraf oleh Jakim, boleh rujuk website http://www.halaljakim.gov.my/ atau http://www.halal.gov.my/v3/ cari Pengguna - Badan yang diikhtiraf Jakim. Senarai badan ini telah dikemaskini Januari 2012. ISA atau ISLAMC SERVICES OF AMERICA berada pada muka surat 18, no 56. Jika anda rasa artikel ini berguna, jangan lupa untuk kongsikan demi manfaat bersama. Ida Khairani www.MySuperVitamins.com Pertanyaan, konsulatasi atau order boleh email ke admin[@]mysupervitamins[.]com dan sms ke 013 488 2382 Email This BlogThis! Share to Twitter Share to Facebook Reactions: Anda mungkin juga meminati: Shaklee Sustained Release Vita-C 500 mg Performance drink untuk membekalkan bendalir dan elektrolit ... Berpuasa bersama Shaklee tidak mengantuk PROMOSI DISEMBER LinkWithin Newer Post Older Post Home 0 comments: Post a Comment Links to this post Create a Link Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Social Profiles TwitterFacebookGoogle PlusLinkedInRSS FeedEmail Popular Category Archives/COD Popular Posts Vitamin Shaklee untuk ibu mengandung Sebenarnya vitamin Shaklee dah wujud lebih 50 tahun dahulu.. Vitamin Shaklee adalah bersandarkan kajian yang mendalam bukan jual tin kosong ... Asma, batuk di kalangan kanak kanak, apa penawarnya? "Saya bagi Meal Shakes kat Iman sebab dia selalu demam, selsema dan batuk walaupun Iman masatu fully breastfeed. Almaklumla, anak n... Kenapa ibu menyusu perlu vitamin? Kenapa ibu menyusu perlukan vitamin? Walaupun ramai ibu menyusu yang boleh menyusukan bayi dengan mudah dan dikurniakan susu melimpah luah... Nak Hamil : Kenali tanda subur dan cara kiraan waktu subur untuk wanita serta vitamin Shaklee untuk kesuburan Semua yang berkahwin, lama kelamaan mesti inignkan anak, tak kira wanita atau lelaki. Naluri itu adalah semulajadi. Namun, tak semua orang b... Doa dan amalan untuk menambah susu ibu Amalan yang betul penting untuk mengekalkan pengeluaran dan menambah susu ibu. Untuk pengetahuan semua, ini adalah tip dan amalan untuk mena... Apa itu cyst, punca dan rawatan Cyst adalah sejenis ketumbuhan. Ia bukan kanser kerana cyst tidak merebak secara merbahaya. Ketumbuhan ini membesar secara perlahan lahan ta... Set Vitamin Shaklee Set A @ Vitamin untuk Kesihatan Optimum : Sesuai untuk lelaki, wanita, warga emas, ahli sukan, ibu mengandung, ibu menyusu. Mereka y... Kenapa vitamin c shaklee berbanding jenama lain? Saya dapat sms berbunyi "saya rasa vitamin c shaklee ni sama ja dengan vitamin c yang saya beli online." Jawapannya, tidak sama... Ujian Kehamilan Negatif tapi masih hamil Mesti ramai antara kita yang sudah biasa dengan ujian kehamilan a.k.a UPT, Urine Pregnancy Test.. Tujuannya adalah menguji air kencing dan m... Bagaimana nak walk in ke Shaklee cawangan KL di Wangsa Maju Selain dari membeli produk Shaklee secara online, anda boleh juga untuk terus walk in di branch berdekatan. Post ni ditulis khas untuk yang ... Doa Harian & Doa Dhuha "Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia." "Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikan itu adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh." Shaklee Halal Status Shaklee Halal Status Search Jawapan segera! Nama: Email: Pertanyaan berkenaan produk atau harga: Click here to create your own form. MySuperVitamins Fan Page Recommended Health Solution Herewith is the general Shaklee supplements guideline for you. However, this is merely a suggestion, and you may change it according to your healthy lifestyle. Do not hesitate to contact me for FREE consultation! Anti-Aging Vivix Anti-Oxidants CarotoMax, Vitamin-C, Vitamin-E & Vivix. Athma, Sinus (Resdung), Allergy, Hives (Gegata) & Eczema Alfalfa, B-Complex & Vitamin-C. BreastFeeding Set Vita-Lea, B-Complex, Vitamin-C, Alfalfa, Energizing Soy Protein (ESP), OsteMatrix, Omega Guard & Performance Drink. Children's Health Chewable Vita-Lea, Chewable Vit-C (100mg), OmegaGuard & Meal Shake. Confinement Set Vita-Lea, B-Complex, Vitamin-C, Zinc, Vitamin-E, Energizing Soy Protein (ESP) & Omega Guard. Diabetes Set Fiber, GLA Complex, B-Complex & Vitamin-C. Gout Set Fiber, Performance Drink, OmegaGuard & Alfalfa. Immune Booster NutriFeron Men's Health Vita-Lea, B-Complex, Vitamin-C, Vitamin-E, OsteMatrix, Omega Guard & Performance Drink (for active lifestyle). Pregnant Moms Vita-Lea, B-Complex, Vitamin-C, Energizing Soy Protein (ESP), OsteMatrix & Omega Guard. Skin Care Set B-Complex, Vitamin-C, Vitamin-E, Energizing Soy Protein (ESP), OsteMatrix & Vivix. Students Set (12 years old and above) Vita-Lea, B-Complex, Vitamin-C, Lecithin & Omega. Weight Management Fiber, Lecithin, Cinch Shake Mix & Cinch Energy Tea Mix. For Individual who can't consume pills or capsules Meal Shake, Energizing Soy Protein (ESP), Vivix & NutriFeron. * Do you want to feel better? Check out our 30 Days Mini Pack Set, and start feeling the difference of Shaklee now!!! Official Shaklee Website for more information Jom Susukan Anak Kita Jom Susukan Anak Kita Buku Panduan Penyusuan Bagi Ibu Bekerjaya - RM10 Teknik Penyusuan Teknik Lekapan/Latching Urutan Payudara untuk ransangkan susu Teknik Marmet Bergambar Video Teknik Marmet Power Pumping Petua Penyusuan Ya Allah, permudahkanlah segala urusan kehidupanku, banyakkanlah susuku untuk bayiku, dan permudahkanlah perjalananku untuk menyusukan anakku agar menuruti segala yang telah Engkau syariatkan. Ya Allah seberapa banyak susu yang aku perolehi hari ini , penuhilah dengan rahmatMu dan keberkatan di sisiMu. Semoga dengan keberkatanMu, susu yang sedikit menjadi banyak dan kenyang buat anakku *Sambil baca letakkan tangan pada B dan doa semoga Allah murahkan rezeki untuk menyempurnakan penyusuan hingga 2thn. - Amalkan Surah Al-Hujurat & Al-Kauthar - Zikir Ya Matin (70x) setiap mlm & subuh @ hembuskan pada air & minum - Surah Yasin ayat 72-73 Total Pageviews Sparkline 499,990 Subscribe To MySuperVitamins Posts Comments Follow by Email Followers [NetworkedBlogs] Follow this blog StatCounter - Free Web Tracker and Counter Copyright © 2011 MySuperVitamins.com | Powered by Blogger Design by Free WP Themes | Blogger Theme by Lasantha - Premium Blogger Themes | Windows Virtual Desktop

Original from: http://www.mysupervitamins.com/2012/03/status-halal-shaklee.html
Shaklee halal ka? Lecitin tak halal ka? Untuk menghilangkan keraguan pengguna, berikut adalah sijil halal dan senarai produk Shaklee yang mendapat sijil Halal dari Islamic Services of America, badan yang diikhtiraf oleh Jakim. Shaklee mempunyai rangkaian produk yang pelbagai dan tidak semua produk Shaklee ada di Malaysia. Mungkin ada sesetengah produknya di luar negara yang tidak halal namun SEMUA produk SHAKLEE yang berada di MALAYSIA telah mendapat sijil HALAL kerana telah menjalani proses khas yang ketat. Jadi jangan ragu-ragu, kerana saya juga pengguna Islam yang prihatin.

Original from: http://www.mysupervitamins.com/2012/03/status-halal-shaklee.html

No comments:

Post a Comment